JOVAN TUCAKOV LECENJE BILJEM PDF

Read Lecenje Biljem book reviews & author details and more at Free delivery on qualified by Jovan Tucakov (Author), Rad (Author). Be the first to. : LECENJE BILJEM Fitoterapija () by Dr JOVAN TUCAKOV and a great selection of similar New, Used and Collectible Books. Results 1 – 9 of 9 Lecenje biljem (Serbian Edition) by Tucakov, Jovan and a great selection of similar Used, New and Collectible Books available now at.

Author: Faelrajas Vubar
Country: Burkina Faso
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 24 November 2012
Pages: 367
PDF File Size: 11.70 Mb
ePub File Size: 13.45 Mb
ISBN: 541-2-11320-542-3
Downloads: 2161
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vukree

Kad sv koristi biljpo vino, treba ga uzimati posle jela. Write a customer review.

Koren od celera daje se u drugu svrhu. Dalju njenu upotrebu videti kod bolesti jetre i rodene bolesti: Cveta u junu i julu dr S. Najbolja je ona koja raste pored kamenja vulkanskog pore-kla, kao npr. Za komplikacije s podagrom i jetrom dobro je upotrebiti: Sok ove biljke reaguje na kiselinu.

  GANGLIO INFARTADO PDF

Tucakov Jovan – Lečenje biljem

Tri izdanja su dovoljan i ubedl. Sama konjega ima visoke stabliks. Piti kad se ohdadi: Uzimati — grama lnevno toga sirupa. Na usta ili u zadnje crevo. Otuda i njen naziv.

Na Islandu, kao kultura biljka stajala Rusiji: Cvetovi skupleni na kraju grane u kratke guste grozdove. Isitnjenog lista od zimzelena Mnogobrojni su oblici njene spol. Cveta od maja do juna. Ne na kratak, prolazan rok, nego na dugo vreme, stalno.

Ve treba ga upotrebljavati kad je stomak slab. Time on, katkad, zaustavla napad za nekoliko minuta. Da bi se postigao dobar rezultat pri davanju ovog leka, potrebno je ispuniti ove uslove: Share your thoughts with other customers. Dnevna doza je do kapi ovog ekstrakta: Ali lekovi u kojima ima salicilata salicilne kiseline tucakovv nje-nih proizvoda.

Ukratko, deluje kao naprstak. Nas interesuju samo ovi drugi. Stoga ih oni smeju uzimati samo u onom obliku i u onoj dozi koja je propisana u ovoj knjizi.

  AZBOX BRAVISSIMO TWIN MANUAL EM PORTUGUES PDF

Donji deo biljke je drvenast, gornji granat. Stablo bilke je visoko 3—5 decimetara. Lekovito bilje je najstariji lek i prvobitna farmaceutska sirovina nekad primitav.

LEČENjE LEKOVITIM BILjEM – PDF Free Download

U istu grupu lekova spada i lek dobijen iz crvevg venje. Ostatak se ispere hdadnom vo-JCMS i nanovo kuva u litru vode. Dobro je mlAo, ako se podnosi. lefenje

Vrlo je dostupna i jevtina medicina. U njoj ima vitamina. Onda se cede pritiskivanjem kroz platno.

Cveta od jula do jeseni. Izgleda da su samostalne, ali su u stvari uvek po-vezane jedna s drugom. Daje se u dozi od 30 do 60 grama prema uzrastutj.: Upotrebljava se koren i list. Iako je dr S. Amazon Renewed Refurbished products with a warranty.